Plata si livrare

Plata si livrare

METODE DE LIVRARE

Dormipro.ro ofera tuturor clientilor LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA pentru comenzile in valoare de peste 399 Lei.

Termen livrare: 1-3 Zile Lucratoare

Cost per colet: 17 Lei/ Gratis la comenzile peste 399 Lei.

Livrarea produselor se face, de regula, in zilele de Luni – Vineri intre orele  9:00 – 17:00, exceptand zilele de sarbatoare legala. Va rugam sa indicati adresa la care puteti fi contactat in acest interval.

Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier, Sameday, DPD. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.

MODALITATI DE PLATA

Numerar (cash) la livrarea produselor. Veti achita contravaloarea comenzii in momentul receptionarii produselor, direct la curierul care efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei veti primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele.

Online prin card bancar – Vei fi redirectionat in pagina de plata LibraPay, unde vei introduce datele cardului si vei confirma plata. Tranzactiile sunt in siguranta, protejate de serviciul LibraPay. Pe mail, vei primi un mesaj de confirmare comanda si un mail cu datele tranzactiei.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de SC Blinkbox Creative SRL. De asemenea, contractul va fi interpretat si executat cu buna crdinta. Orice abuz va conduce la intreruperea oricaror relatii contractuale.

Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Comenzile primite dupa ora 19:00 vor fi procesate si confirmate in ziua urmatoare.

Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Dormipro.ro nu se face responsabil pentru evenualele intarzieri neprevazure.,

Cu exceptia situatiilor de forta majora, comenzile vor fi livrate in termen de 1-3 zile lucratoare de la data plasarii cu success a comenzii. Nu se fac livrari catre  Casute Postale ori Oficii Poştale. Va rugam sa verificati la livrare conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda. Va rugam sa ne semnalati orice lipsa a conformitatii in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa de email contact@dormipro.ro. Daca produsele primite sunt deteriorate, se recomanda returnarea acestora un starea initiala, fara a le utiliza si fara a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe website trece in responsabilitatea dumneavoastra, odata cu semnarea documentelor de transport.