SALE WEEK | O săptămână cu super reduceri la toată gama de covoare. Cumpără acum
Te afli pe o pagină de cumpărături sigură.

Plata si livrare

Plata si livrare

METODE DE LIVRARE

Dormipro.ro ofera tuturor clientilor LIVRARE GRATUITA IN TOATA TARA pentru comenzile in valoare de peste 399 Lei.

Termen livrare: 2-3 Zile Lucratoare

Cost per colet: 19 Lei/ Gratis la comenzile peste 399 Lei.

Livrarea produselor se face, de regula, in zilele de Luni – Vineri intre orele  9:00 – 17:00, exceptand zilele de sarbatoare legala. Va rugam sa indicati adresa la care puteti fi contactat in acest interval.

Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier, Sameday, DPD, GLS Romania.

MODALITATI DE PLATA

Numerar (cash) la livrarea produselor. Veti achita contravaloarea comenzii in momentul receptionarii produselor, direct la curierul care efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei veti primi chitanta care constituie dovada platii.

Online prin card bancar

In cazul optiunii de plata ” Card Online ” veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati LibraPay ( oferit de Libra Bank ) unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Online prin card bancar – Optiune rate fara dobanda

Dormipro.ro ofera, prin serviciul Euplatesc.ro, posibilitatea de a plati comanda in rate fara dobanda folosind cardul tau de cumparaturi de la una din bancile eligibile listate mai jos. Optiunea de plata in rate fara dobanda este disponibila folosind doar metoda de plata “Rate fără dobândă” din lista disponibila la checkout (finalizarea comenzii), serviciu oferit prin platforma EuPlatesc.

Pentru a plati in rate fara dobanda trebuie aleasa metoda de plata “Rate fără dobândă” din lista metodelor de plata la checkout. La finalizarea comenzii vei fi redirectionat catre procesatorul de plati EuPlatesc. Dupa introducerea numarului de card, daca acesta este corect si eligibil pentru plata in rate fara dobanda, va trebui sa alegi numarul de rate dorit. Daca finalizezi plata fara a alege numarul de rate dorit aceasta va fi incasata integral ( ca o tranzactie normala ) fara a activa optiunea de rate fara dobanda.

Optiunea de rate fara dobanda este disponibila pentru urmatoarele carduri:

Raiffeisen Bank

Numar maxim de rate: 12
Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.
Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti Carduri de cumparaturi – operatiuni curente (raiffeisen.ro)
Pentru orice informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

Alpha Bank

Numar maxim de rate: 6
Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Banca Transilvania

Numar maxim de rate: 6
Plateste cu “Star Card” de la Banca Transilvania
Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Garanti Bank

Numar maxim de rate: 6
Bonus Card de la Garanti BBVA îţi oferă posibilitatea de a face cumpărături în 6 rate fără dobândă
În plus, cu cât vei utiliza mai mult Bonus Card pentru plățile tale, cu atât vei acumula mai mult bonus. Fiecare punct de bonus valorează 1 RON si poate fi utilizat la tranzactiile viitoare.
Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, având la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău. Pentru orice tranzacție online primești notificare SMS. Astfel, știi mereu ce sume se tranzacționează cu cardul tău.

First Bank

Numar maxim de rate: 6
Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de First Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt: Visa Franklin, Visa Exclusive Gold, Visa Business Standard, Visa Business Gold

 

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de INTAKE ONE STORE S.R.L. De asemenea, contractul va fi interpretat si executat cu buna crdinta. Orice abuz va conduce la intreruperea oricaror relatii contractuale.

Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Comenzile primite dupa ora 19:00 vor fi procesate si confirmate in ziua urmatoare.

Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Dormipro.ro nu se face responsabil pentru evenualele intarzieri neprevazure.,

Cu exceptia situatiilor de forta majora, comenzile vor fi livrate in termen de 1-3 zile lucratoare de la data plasarii cu success a comenzii. Nu se fac livrari catre  Casute Postale ori Oficii Poştale. Va rugam sa verificati la livrare conformitatea comenzii: numarul de cutii, integritatea pachetului, corespondenta codului de livrare cu cel din comanda. Va rugam sa ne semnalati orice lipsa a conformitatii in scris, atat in documentatia firmei de curierat, cat si pe adresa de email contact@dormipro.ro. Daca produsele primite sunt deteriorate, se recomanda returnarea acestora in starea initiala, fara a le utiliza si fara a desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea ulterioara a produselor comandate trece in responsabilitatea dumneavoastra, odata cu semnarea documentelor de transport.

has been added to your cart.
Facturare și livrare