FLASH SALE | Reducerile au ajuns la FINAL. Promoție prelungită până pe 23.06 la ora 23:59. Profită acum
Te afli pe o pagină de cumpărături sigură.

Termeni si Conditii

Termeni si conditii

 1. Dispozitii generale

1.1.  Website-ul www.dormipro.ro este operat de societatea INTAKE ONE STORE S.R.L., inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului cu numarul J23/5360/2022, CUI 46623295, cu sediul social in Str. Florilor, Nr.6, Sat Stefanestii De Jos Com. Stefanestii De Jos, Ilfov, Capital social 200 Lei, Tel: 0749 753 989, Contact: contact@dormipro.ro

1.2.  Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului www.dormipro.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

1.3.  Pozele produselor au titlul de prezentare. Produsele comandate pot avea mici diferente de culoare fata de cele din pozele de pe site. Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar pot exista situatii cand, in functie de setarile de culoare ale monitorului dumneavoastra, sa existe diferente intre culorile afisate de monitorul dumneavoastra si culorile produsului in realitate.

1.4.  Accesul in vederea efectuarii unei comenzi ii este permis oricarui cumparator.

 

 1. Termeni si definitii

CLIENT/CUMPARATOR – persoana fizica sau juridica, cu varsta minima de 16 ani ce emite o comanda pe site-ul www.dormipro.ro;

VANZATOR – societatea INTAKE ONE STORE S.R.L., cu sediul social in Str. Florilor, Nr.6, Sat Stefanestii De Jos Com. Stefanestii De Jos, Ilfov, inregistrata Oficiul National al Registrului Comertului cu numarul J23/5360/2022, CUI 46623295;

SITE/MAGAZIN ONLINE – domeniul www.dormip.ro si subdomeniile acestuia;

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client prin care vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora;

CONTRACT– reprezinta o comanda confirmata de catre Vanzator;

BUNURI – orice produs, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat;

 

 1. Reguli de utilizare a magazinului si de incheiere de contracte de vanzare a produselor

3.1. INTAKE ONE STORE S.R.L. pemite incheierea de contracte de vanzare la distanța a produselor prin Internet si presteaza o serie de servicii, prevazute in prezentul regulament.

3.2.  Contractul de vanzare a produselor se incheie intre utilizatorul magazinului online, persoana fizica sau juridica(„client”), si INTAKE ONE STORE S.R.L.

3.3.  Accesarea si utilizarea magazinului online www.dormipro.ro sunt conditionate de cunoasterea acestui regulament si acceptarea sa.

3.4.  Informatiile furnizate de catre client in timpul plasarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale si exacte. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii, atunci cand datele furnizate nu sunt suficient de exacte si fac imposibila realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Inainte de a refuza realizarea comenzii vanzatprul va incerca sa il contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.

3.5.  Magazinul online www.dormipro.ro ia toate masurile tehnice si administrative posibile si impuse de legislatia in vigoare.

3.6.  Prin lansarea unei comenzi online sau telefonic pe site-ul www.dormipro.ro, clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

3.7.  Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

3.8.  Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea comenzii de catre vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza contractului astfel incheiat.

3.9.  Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe website vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind factura emisa de catre vanzator pentru bunurile achizitionate.

 

 1. Politica de pret

4.1.  Toate preturile produselor din magazinul oline Dormipro.ro sunt exprimate in lei si includ TVA 19%. Aditional, exista costul de transport, acesta putand fi influentat de valoarea comenzii sau metoda de livrare. Aceste costuri sunt exprimate separat de valoarea produselor. Inainte de a plasa comanda, va fi afisata valoarea totala a acesteia, incluzand toate costurile aditionale care pot aparea.
Toate taxele aditionale de transport exprimate pe site includ TVA 19%.

4.2.  Vanzatorul si clientul isi exprima acordul pentru acest pret. Dupa finalizarea comenzii valoarea acesteia nu poate fi schimbata, chiar daca vanzatorul decide ulterior sa reduca sau sa mareasca preturile produselor expuse in magazinul online.

4.3.  Individual de aceasta regula, vanzatorul isi rezerva dreptul legal de a modifica preturile produselor din magazinul online, sa ofere discounturi sau sa adauge produse noi in oferta. In cazul campaniilor de reducere pe perioade determinate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a prelungi sau micsora perioada campaniilor in orice moment, indiferent de motiv, fara a anunta in prealabil.

 

 1. Continutul site-ului si dreptul de proprietate intelectuala

5.1. INTAKE ONE STORE S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe website-ul www.dormipro.ro si NU ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil, in scris,  din partea INTAKE ONE STORE S.R.L..

5.2.  Materialele continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri si alte date) sunt afisate doar in scopuri informationale si promotionale.

5.3.  Acest website este numai pentru uz privat, personal si non-comercial. Nu este permisa reproducerea (exceptand uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, stergerea, adaugarea, modificarea, crearea unor lucrari derivate, vinderea sau participarea la vanzarea oricaror materiale din continutul acestui site si al oricarui software aferent. Orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fara acordul prealabil, in scris, din partea INTAKE ONE STORE S.R.L., este strict interzisa.

 

 1. Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale site-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il utilizati este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Dormipro.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau le sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

 1. Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

7.1.  Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator și www.dormipro.ro sunt reglementate oficial de OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta.

7.2.  Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

7.3.  Administratorul site-ului www.dormipro.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, însa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard

 

 1. Incheierea contractelor de vanzare

8.1.  Magazinul online www.dormipro.ro permite plasarea comenzilor de produse dupa cum urmeaza:

 • pe pagina web a magazinului online, urmand procedura de plasare a comenzilor,
 • prin e-mail, transmitand comanda cu produsele alese pe adresa: contact@dormipro.ro
 • telefonic la numarul dedicat de comenzi
 • prin aplicatia WhatsApp
 • prin aplicatia Facebook Messanger

8.2.  Magazinul primeste comenzile plasate online pe parcursul intregii zile, in toate zilele saptamanii. Comenzile plasate prin posta electronica sunt primite in zilele lucratoare intre orele 8.00 – 19.00. Comenzile plasate in zilele de weekend sau sarbatori legale vor fi prelucrate in decurs de doua zile lucratoare de la data plasarii comenzii.

8.3.  Conditia plasarii comenzii o constituie completarea in formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere si pentru generarea din sistem a facturii fiscale.

8.4.  Pentru a plasa o comanda se aleg produsele prezente pe site, se selecteaza cantitatea, culoarea, marimea, dupa care se adauga in “cos” si se continua procedura de plasare a comenzii selectandu-se diferitele optiuni.

8.5.  Pana la apasarea butonului „cumparati si platiti” – clientul poate modifica datele introduse, corecta erorile si schimba produsele selectate.

8.6.  Dupa ce clientul furnizeaza toate datele solicitate, va fi afișat un rezumat al comenzii, care va contine informatii referitoare la:

 • obiectul comenzii (denumirea produsului, dimensiune, culoare, cantitate);
 • pretul unitar si total al produselor comandate, inclusiv costurile de livrare si costurile suplimentare (daca exista);
 • metoda de plata aleasa;
 • metoda si adresa de livrare a produselor
 • timpul de livrare
 • datele de contact ale clientului

8.7.  Magazinul transmite confirmarea acceptului sau refuzul de a accepta comanda clientului, transmisa prin e-mail sau telefonic (Confirmarea realizarii si livrarii comenzii) la adresa de e-mail indicata de acesta. Dupa primirea confirmarii de mai sus se ajunge la incheierea intre client si INTAKE ONE STORE S.R.L. a contractului de vanzare pentru produsele comandate de Client.

8.8.  Contractul de vanzare se incheie in limba romana, avand continutul prezentulului regulament completat cu comanda plasata de client.

8.9.  Fara atingerea dreptului Clientului de a se retrage din contract, conform legislatiei in vigoare, Clientul poate renunta la comanda inainte de a primi de la Dormipro.ro confirmarea ofertei de achizitie, adica inainte de a primi mailul care confirma acceptarea comenzii spre realizare. In aceasta privinta Clientul trebuie sa contacteze urgent Magazinul – daca este posibil prin telefon, cu confirmare prin e-mail, sau prin email la adresa contact@dormipro.ro.

8.10.   Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza livrarea comenzii in cadrul contractului de vanzare, in cazul cand oricare din ipotezele de mai jos sunt aplicabile:

(i) datele de contact ale cumparatorului sunt neclare si fac imposibila livrarea Produsului; sau

(îi) tranzactia nu a fost autorizata in sistemul de plati electronice, in cazul platii online; sau

(iii) plata online pentru comanda nu a fost efectuata in termen de 2 zile lucratoare de la data primirii linkului;

Clientul va primi o factura care documenteaza achizitia de bunuri in format PDF sau alt format adecvat, la adresa de e-mail furnizata de Client.

 

 1. Preturi

9.1.  Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.2.  Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri si/sau servicii vandute de INTAKE ONE STORE S.R.L., precum si pentru orice alte plati aferente comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in contul cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail menționata de comparator in contul sau.

9.3.  Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

9.4.  Prin aceasta modalitate de comunicare cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidență a facturilor emise de INTAKE ONE STORE S.R.L., putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o dorește.

 

 1. Plata

10.1.   Pentru a achita produsele comandate pe www.dormipro.ro aveti la dispozitie urmatoarele optiuni:

(i) Plata numerar sau ramburs

(îi) Plata cu Card bancar VISA, Maestro sau Mastercard

Plata numerar/ramburs – plata se face in lei, integral, la livrare. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Agentul de curierat este obligat sa ofere clientului o chitanta nefiscala care atesta efectuarea platii.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

10.2.  Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

10.3.  Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, magazinul online www.dormipro.ro foloseste platforma Librapay

10.4.  Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma de plati Librapay.

10.5.  In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

10.6.  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Librapay. INTAKE ONE STORE S.R.L. prin intermediul magazinului online www.dormipro.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 

 1. Livrare

11.1.  Livrarea se face prin firmele de curierat Fan Courier, Sameday, GLS Romania, numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 1-3 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra.

11.2.  Tariful per colet este de 19 Lei, iar toate comenzile cu valoare de peste 399 Lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

11.3.  In cazul unei situaţii de forta majora, livrarea poate intarzia. Va rugam sa indicati adresa la care puteti fi gasit/a intre orele 9-18, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada.

11.4.  Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door.

11.5.  Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 

 1. Returul produselor

12.1.   Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara     invocarea unui motiv, si sa returneze produsul/produsele in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.

12.2.   Pentru exercitarea dreptului de denuntare unilaterala a contractului trebuie sa ne informati in scris, prin completarea Formularului de Retur din sectiunea dedicata a site-ului sau prin email la adresa contact@dormipro.ro.

12.3.  Rambursarea sumelor se va face in cel mult 7 zile lucratoare de la data acceptarii returului de catre Dormipro.ro Pentru a fi acceptata returnarea produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate (sa aiba ambalajul original, sa nu fie utilizate sau deteriorate; trebuie pastrată integritatea documentelor insoţitoare). Coletul trebuie sa contina si Formularul de Retur completat cu toate informatiile necesare.

12.4.   In cazul in care care clientul/cumparatorul solicita retragerea din contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv sau in pachet, in cazul in care produsul se va livra cu un alt produs gratuit.

12.5.   Rambursarea banilor se va face dupa cum urmeaza:

 • pentru comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul bancar din care a fost efectuata plata;
 • pentru comenzile achitate cu ramburs -> prin virament bancar, catre un cont indicat de client in formularul de retur.

12.6.   Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute.

12.7.  In cazul in care un produs comandat de catre cumparator, nu poate fi livrat de catre vanzator, acesta din urma va informa clientul/cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul cumparatorului contravaloarea produsului, in termen de maxim 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt.

 

 1. Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsele returnate?

13.1.   Conditia acceptarii unui retur este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de folosire, sa aiba toate etichetele si/sau ambalajele intacte). Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

13.2.   Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.

 

 1. Produsele primate cu defecte de fabricatie sau din vina vanzatorului

14.1.   In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a vanzatorului in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului. Daca INTAKE ONE STORE S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul identic, se va restitui contravaloarea produsului.

14.2.   Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul nou, conform. Daca INTAKE ONE STORE S.R.L.. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului

14.3.   Toate costurile cu returul unui produs primit defect, inlocuirea si livrarea cu unul conform, vor fi in sarcina vanzatorului, cu conditia notificatii in scris a vanzatorului in termenul legat de 30 zile.

 

 1. Confidentialitate

15.1. INTAKE ONE STORE S.R.L. va pastra confidentialitatea informațiilor de orice natura pe care le furnizați. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

15.2.  Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parți nu va fi facuta de comparator/client cu privire la comanda/contract fara consimtamantul in prealabil scris al vanzatorului.

 

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rugam sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

 

 1. Folosire cookie-urilor

Te rugam sa parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

 

 1. Garantie

18.1.  Satisfactia dumneavoastra reprezinta o responsabilitate esentiala pentru Dormipro, de aceea investim toate resursele pentru a va oferi cea mai buna calitate atunci cand achizitionati produsele noastre.

18.2.  Toate materialele folosite in procesul de productie provin de la furnizori performanti si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Toate produsele noastre sunt confectionate din bumbac. Dormipro.ro nu comercializeaza produse din materiale sintetice.

18.3.  Garantia reprezinta certitudinea calitatii oferite de INTAKE ONE STORE S.R.L. si se aplica oricarui produs achizitionat din magazinul online www.dormipro.ro

18.4.  Durata de garantie este limita de timp care curge de la data cumpararii produsului, pana la data in care producatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorilor.

18.5.  Pentru produsul achizitionat din magazinul online www.dormipro.ro oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii. Pentru orice defecte pe care le-ati putea descoperi in aceasta perioada de timp va invităm sa ne contactati la adresa de email contact@dormipro.ro pentru evaluare.

18.6.  Conditii de garantie – garantam ca produsul achizitionat de la INTAKE ONE STORE S.R.L. este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezinta elementele de identificare ale marcii legal inregistrate) si lipsit de orice defect.

18.7.  In conditiile respectarii instructiunilor de intretinere, produsul prezinta parametri de calitate si performante normale (la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizarii. Durata medie a utilizării este de circa 12 luni calendaristice, cu respectarea alternarii utilizarii cu alte 3 produse. Trebuie sa luati in considerare faptul ca, odata cu timpul si cu utilizati si spalari repetate, toate produsele vor da semne de uzura, iar asta nu reprezinta un defect.

 

Important: Garantia se aplica doar in cazul in care cumparatorul face dovada achizitiei produsului – este obligatorie prezentarea bonului de casa sau a facturii fiscale.

Modalitati de asigurare a garantiei: Garantia va fi asigurata in cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizarii.

 • Inlocuirea produsului – daca acesta nu poate fi reparat
 • Returnarea contravalorii produsului, daca inlocuirea acestuia nu este posibila.

 

 1. Legislatia aplicabila

Acesti Termeni si Conditii, precum si Contractul se supun prevederilor legii romane. In caz de dispute, acestea vor fi soluționate de instanta de judecata competenta.

 

 1. Modificari ale termenilor si conditiilor

Vanzatorul este indreptatit sa modifice Termenii si Conditiile unilateral daca este necesar sa se adapteze modificarilor aduse cadrului juridic sau tehnic.

In cazul in care, din indiferent ce motiv, orice clauza din acesti Termeni si Conditii se va dovedi nula, inaplicabila sau nevalabila, ea va fi inlocuită cu o clauza valida, cat mai aproape ca sens de clauza initiala.

____________________________________________________________________________________________________

CONTACT

Ne poti contacta astfel:

–  telefonic, prin apel la linia de suport clienți: 0749 753 989

– prin e-mail direct la contact@dormipro.ro

– prin formularul de contact de pe website-ul magazinului online.

Programul de funcționare al departamentului de suport este în intervalul Luni – Vineri, 09:00 – 19:00 (cu exceptia Sărbătorilor legale).

 

has been added to your cart.
Facturare și livrare