Politica de Confidentialitate

Politica de confidentialitate

  1. Informatii generale

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.dormipro.ro. Denumit in continuare „Site-ul”.

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale www.dormipro.ro, de aceea ne dorim sa fim deschisi si transparenti cu privire la datele pe care le colectam. Prin urmare, am formulat o politica care stabileste modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi procesate si protejate.

Site-ul www.dormipor.ro este operat de societatea SC Blinkbox Creative SRL, cu sediul in Strada Vaselor, Nr. 53 Bis, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7242/03.06.2019. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Prin politica de confidentialitate se inteleg conditiile in care SC Blinkbox Creative SRL utilizeaza datele Dumneavoastra cu caracter personal. Datele pe care vi le solicitam sunt acele date care ne ajuta sa va putem identifica in momentul utilizarii website-ului. Va asiguram ca aceste date vor fi folosite doar in concordanta cu aceasta declaratie de confidențialitate si in scopul exclusiv in care au fost colectate.

SC Blinkbox Creative SRL, in calitate de proprietar al  www.dormipro.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi online.

Conform prevederilor legale, SC Blinkbox Creative SRL are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Conform GPDR, aveti dreptul la informare, acces, rectificare sau stergere, restrictionare, portabilitate, retragere oricand a consimtamantului si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri.

Aveti dreptul de a solicita oricand stergerea datelor personale din baza noastra de date pe urmatoarele canale: pe email la protectiadatelor@dormipro.ro

 

  1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.1 Daca sunteți client al Site-ului, SC Blinkbox Creative SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizati Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra in cadrul www.dormipro.ro, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

2.2 Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, SC Blinkbox Creative SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

2.3 In cazul in care alegeti sa va creați cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate, iar contul creat va fi sters automat.

2.4 Daca sunteti vizitator al Site-ului, SC Blinkbox Creative SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

 

  1. Scopurile si temeiurile prelucrarii datelor cu caracter personal

3.1 Daca sunteți client al Site-ului, SC Blinkbox Creative SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

  • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC Blinkbox Creative SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba SC Blinkbox Creative SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
  • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite, prin intermediul Site-ului.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea Informatiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

In scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe Site.

3.2 Daca sunteți vizitator al Site-ului, SC Blinkbox Creative SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

3.2.1  pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta(e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de detinatorul website-ului, prin intermediul Site-ului.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteți folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe Site, cu scopul de a asigura functionarea corecta a Site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Informatii despre utilizarea Google Signals de catre site-ul nostru
Google Analytics va asocia informațiile de vizitare pe care le colectează de la Serviciile GWS cu informațiile Google din conturile utilizatorilor conectați care au consimțit la această asociație în scopul personalizării anunțurilor. Aceste informații Google pot include locația utilizatorului final, istoricul căutărilor, istoricul YouTube și date de pe site-urile partenere cu Google – și sunt utilizate pentru a oferi informații agregate și anonime asupra comportamentelor utilizatorilor pe mai multe dispozitive. Datele dvs. pot fi accesate și / sau șterse de către utilizatorii finali prin Activitatea mea/My Activity.

 

  1. Durata prelucrarii datelor

SC Blinkbox Creative SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina SC BLINKBOX CREATIVE SRL.

Exercitarea opțiunii de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont din sectiunea Informațiile contului meu, SC Blinkbox Creative SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 7 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, SC Blinkbox Creative SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de SC Blinkbox Creative SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

 

  1. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

5.1 Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, SC Blinkbox Creative SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului www.dormipro.ro (i.e.  firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritaritatile publice centrale/locale, in urmaoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre SC Blinkbox CreativeSRL prin intermediul Site-ului;
  • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracteral personal este prevazuta de lege etc.

 

  1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre SC Blinkbox Creative SRL pot fi transferate in afara Romaniei doar catre state din Uniunea Europeana. In cazul in care, datele vor fi transferate in afara spatiului UE, SC Blinkbox Creative SRL  va mentiona statele si care sunt garantiile pentru protectia datelor in contextul transferului.

 

  1. Drepturile utilizatorului

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

7.1 dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre SC Blinkbox Creative SRL prin intermediul Site-ului, conform celor descrise in prezentul document;

7.2 dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC Blinkbox Creative SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

7.3 dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri nejustificate, de catre SC Blinkbox Creative SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

7.4 dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
  •  in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitării de stergere a datelor, SC Blinkbox Creative SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

 

7.5 dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care:

  • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau
  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
  • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre SC Blinkbox Creative SRL catre alt operator de date, in mssura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
  • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al SC BLINKBOX CREATIVE SRL sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care societatea SC Blinkbox Creative SRL poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
  • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerat necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: protectiadatelor@dormipro.ro